Agència de col·locació autoritzada nº 1000000253

Entrar


#Consells | Com incloure feines temporals al CV

Un dubte que sol ser comú entre els candidats és si incloure els treballs temporals en el CV. Sumen experiència però, és adequat incloure'ls? quina és la millor manera d'incloure'ls? La veritat és que si estàs buscant treball o vols impulsar la teua carrera, preparar un bon CV és una cosa completament fonamental.

Hui dia, aconseguir una entrevista de treball o canviar d'ocupació pot ser tota una odissea. Molts nínxols de mercat estan saturats. Això, juntament amb l'enorme índex d'atur espanyol fa que siga complicat trobar una oportunitat. Sobretot si tenim en compte el temps que inverteixen els reclutadors a llegir cada CV: 6 segons.

Existeixen bastants factors que són comuns en tots els CV i que has de tindre en compte. Per exemple, ha de tindre tan sols una pàgina. És necessari eliminar els aspectes superflus o que siguen poc rellevants. A més, sol ser bastant aconsellable que vaja acompanyat d'una carta de presentació que siga potent i efectiva. No obstant això, és possible que els teus dubtes vagen més enllà de les qüestions bàsiques: què succeeix amb els treballs temporals? Molta gent no sap què fer amb ells, com agrupar-los, si han d'incloure només alguns o eliminar-los… Aquestes experiències solen llançar llum positiva a la teua activitat professional: has adquirit noves habilitats i competències.

Com incloure els treballs temporals en el CV

Parla clarament: etiqueta el treball com a temporal. És molt improbable que una persona no conega la crisi laboral de 2008. Per això, és completament comprensible encadenar treballs temporals. No tingues por d'etiquetar-ho com a tal. Descriu el lloc i les tasques realitzades.
Agrupa els treballs temporals. Una manera de mostrar als responsables de contractació la teua experiència sense saturar-los és agrupar en un mateix grup els treballs temporals. Pots realitzar una llista amb les experiències temporals, incloent un paràgraf breu i descriptiu que connecte tot el treball.
Accentua els punts més rellevants. Aquests són aquells que aporten un major valor al projecte. Centra't en quins han sigut els teus assoliments i impactes, en lloc de les responsabilitats. A vegades els CV poden ser confusos, així que el millor és tractar d'expressar-ho d'una manera que tinga sentit.

Si eres capaç de crear un CV clar, que siga cridaner i on els reclutadors troben la informació rellevant de manera ràpida i clara, estaràs ampliant les teues possibilitats de contractació.

Consulta la notícia original ACI

962289800
Albereda Jaume I, 35 - 2ªplanta
46800 - Xàtiva
(Valencia)