Agència de col·locació autoritzada nº 1000000253
Seguix-nos en...

Entrar


Dia incorporarà 1.000 treballadors a les seues tendes per a la campanya d'estiu

16/06/2022

Dia Espanya preveu reforçar la seua plantilla per a la campanya d'estiu amb 1.000 noves contractacions de personal en botiga per a continuar donant sempre el millor servei i estant prop dels seus clients.

L'augment de personal de botiga tindrà lloc principalment en el litoral mediterrani i la costa nord d'Espanya, per a satisfer l'increment de demanda durant el període vacacional.

Dia Espanya té previst incorporar aproximadament 1.000 treballadors a les seues botigues aquest estiu. Una nova mesura per a estar cada DIA més prop de les persones i prestar-los el millor servei possible, també durant les vacances.

Com ja va fer en la campanya d'estiu del passat 2021, la companyia aposta per la creació d'ocupació i reforça la seua plantilla per a cobrir l'increment de demanda que es produeix en aquesta època de l'any en algunes zones d'Espanya, principalment en el litoral mediterrani i la costa nord. Destins vacacionals en els quals, a més, Dia incrementarà l'horari d'obertura d'algunes botigues per a ser encara més accessibles.

Aquestes noves incorporacions de personal de botiga se centraran principalment en llocs de reposició i caixa. Oferint més de 350 ocupacions en la costa nord, més de 250 a Andalusia, 100 en Llevant, 100 a Catalunya i 200 contractacions més en altres zones sensibles a l'increment de demanda durant el període vacacional. Els interessats a sumar-se a l'equip de Dia Espanya poden inscriure's en la secció ÚS de la pàgina web de dia.es o, també, mitjançant la plataforma d'ocupació Infojobs, en la pàgina d'ús de Grup DIA.

Dia comptarà amb la major cobertura del mercat per a comandes en línia en tota la costa

Dia vol garantir als seus clients una experiència de compra de proximitat i digital adaptada a les seues necessitats. Per això, a més de reforçar la plantilla a les seues botigues, a partir d'aquest 15 de juny amplia el lliurament de comandes en línia en totes les poblacions de la costa espanyola, des de Girona fins a Huelva.

Més de 5 milions de nous clients podran beneficiar-se d'aquest servei ja disponible en prop de 800 poblacions de tota Espanya, la majoria de les capitals de província i els municipis més visitats en època estival. Gràcies a ell, poden rebre en un temps rècord, en el seu domicili habitual o en la seua destinació de vacances, les 7.000 referències que formen el complet assortiment de Dia.es, que inclou alimentació i drogueria, congelats, frescos i 1.500 productes de marca pròpia i gran qualitat al millor preu. A més, permet al client triar quan vol rebre les seues comandes, des de les 8 del matí fins a les 10 de la nit.

Cada DIA més a prop

Grup DIA (Distribuïdora Internacional d'Alimentació) és la xarxa líder en botigues de proximitat, amb prop de 6.000 establiments propis i franquícies a Espanya, Portugal, el Brasil i l'Argentina. Amb el compromís dels seus més de 38.000 empleats a tot el món i dels seus proveïdors, principalment locals, DIA ofereix la millor oferta i el millor servei als seus més de 20 milions de clients.

Fundada en 1979, Grup DIA és una empresa espanyola amb seu a Madrid que cotitza en les borses de Madrid, Barcelona, València i Bilbao. Dels seus quasi 6.000 botigues de proximitat, 2.700 estan operades sota el model de franquícia. La companyia compta amb al voltant de 2.700 tendisques Dia i 1.000 botigues *Clarel a Espanya; 500 botigues *Minipreço a Portugal; 700 tendisques Dia al Brasil i 900 a l'Argentina.

Els seus més de 38.000 empleats directes i 18.000 col·laboradors en franquícies es mouen per un mateix propòsit: estar “Cada DIA més a prop” de les persones i ser part de les seues llars, oferint un servei essencial a la comunitat que facilite el seu benestar. Amb l'ambició de liderar la botiga de barri en cada país i ensenyes amb les quals opera (Dia o *CLAREL, entre altres), Grup DIA ofereix als seus clients en el món una experiència més ràpida, senzilla, pròxima, d'alta qualitat i a l'abast de tots.

Grup DIA destina 4.800 milions d'euros als seus més de 3.200 proveïdors als països en els quals opera, realitzant el 95% de les seues compres de manera local amb la finalitat de proposar una alimentació a l'abast de tots i tractant de generar un impacte positiu en les comunitats on és present.

Consulta la notícia original ACI

962289842
Albereda Jaume I, 35 - 2ªplanta
46800 - Xàtiva
(Valencia)
Sistema Nacional de Empleo