Agència de col·locació autoritzada nº 1000000253
Seguix-nos en...

Entrar


El SEPE publica més de 19.000 ofertes d'ocupació: aquest test et diu quin s'adapta més al teu perfil

08/10/2021

La recuperació després del pitjor de la pandèmia sembla ja ser aquí. La setmana passada coneixíem bones dades d'afiliació a la Seguretat Social, i les ofertes d'ocupació semblen començar a moure's, incloent les del propi *SEPE.

El Servei Estatal d'Ocupació ofereix ara mateix a través del seu portal Empra't 19.376 ofertes de treball.

Hi ha ofertes de tota mena, però els sectors més que compten amb més ocupacions són Informàtica, amb gairebé 3.000 ofertes, 1.500 del sector de l'hostaleria, i 1.350 de la construcció.

Però potser tantes ofertes fan que sigui complicat trobar l'adequada a la qual enviar el nostre currículum. Aquí t'expliquem com pots inscriure't en aquest portal d'ús del *SEPE però, també, a utilitzar un test que t'indica en quina oferta pots tenir major èxit.

Com apuntar-se a les ofertes d'ús d'Empra't

Per a donar-se d'alta en el portal Empra't del *SEPE simplement hem de procedir al registre acudint en la seva pàgina web a l'enllaç en el qual apareix 'Crear Compte', i triarem l'opció 'Alta Persona'.

Allí se'ns demanaran les dades que solen ser habituals en altres plataformes d'ocupació: nom, correu electrònic i que fixem una contrasenya, país, a més del DNI.

Una vegada registrats ja podrem accedir a les ofertes d'ocupació i sol·licitar-nos de manera habitual. Però abans de fer aquest pas, la plataforma ens demanarà pujar un curriculum vitae actualitzat.

En el seu cercador d'ofertes podrem filtrar, o bé escrivint el terme clau de l'ocupació que busquem, o bé acudint a un desplegable en la seva esquerra que ens deixa ordenar les ofertes per Recents/Antigues, ofertes d'ocupació pròpies del *SEPE i d'altres proveïdors, si volem postular-nos a ocupacions en pràctiques, de formació o totes, i per estudis requerits: Sense especificar, educació bàsica, FP, certificats col·legiats o estudis universitaris.

També podem filtrar per experiència requerida i per jornada parcial o completa i la província de les ocupacions, sent Madrid, Barcelona i València on s'ofereixen més posats.

Així funciona el seu cercador

Si, com diem, no sabem per on començar, el portal compta amb una espècie de test que ens retorna quins d'aquestes ofertes són més adequades segons el nostre perfil i preferències.

Per a fer aquest test al qual podem accedir des d'aquest enllaç hem de seguir els següents passos:

- Marcar la comunitat autònoma en la qual residim o voldríem treballar, i també localitat

- Marcar un grau de flexibilitat en la mobilitat

- Seleccionar el nostre nivell formatiu

- En quin sector i àmbit professional ens agradaria treballar

- Aplicar donant-li al botó 'mostrar resultats'

Això ens retornarà ocupacions filtrades d'aquesta manera que s'adeqüen al nostre perfil.

Consulta la notícia original AQUI

962289842
Albereda Jaume I, 35 - 2ªplanta
46800 - Xàtiva
(Valencia)