Entra si ja estàs registrat/da


imagen seccin

Notícies

22/09/2023

Treball a temps parcial: com compta per a cobrar l'atur?

Treballar a mitja jornada també genera dret a atur. El treball a temps parcial cotitza per al còmput de dies que fan falta per a cobrar la prestació per desocupació i la seua duració. El que pot ser menor és la quantia. Continuar llegint »
21/09/2023

Entrevista de treball: les claus per a destacar en una dinàmica de grup

A l'hora de buscar ocupació i enfrontar-te a una entrevista de treball, cal estar preparat davant qualsevol prova, i les dinàmiques de grup cada vegada són més freqüents. Continuar llegint »
20/09/2023

'Riders' i taxistes demanden a Glovo per descomptat ús de falsos autònoms

Dues associacions sindicals han presentat juntament amb l'Observatori de Treball una querella per estafa i delictes contra Hisenda, Seguretat Social i els drets dels treballadors contra l'empresa que empra repartidors Continuar llegint »
19/09/2023

Els 5 perfils freelance més demandats per les empreses

Els nous models de treball i de gestió d'equips ha implicat per a les empreses un repte i una oportunitat per a millorar el seu nivell de digitalització no solament en els seus processos sinó també en el seu talent humà. Continuar llegint »
18/09/2023

L'ocupació turística es manté a l'alça i les afiliacions a l'agost creixen el 5,1% respecte a fa un any

Els afiliats a la Seguretat Social vinculats a activitats turístiques van augmentar a l'agost un 5,1% respecte al mateix mes de l'any anterior -134.836 afiliats més- per a situar-se en 2.759.166. Continuar llegint »
15/09/2023

L'important avís del SEPE per als qui han perdut el seu treball

El Servei Públic d'Ocupació Estatal llança un missatge amb els passos a seguir per a sol·licitar l'atur Continuar llegint »
13/09/2023

La conciliació laboral és essencial per a la motivació del 95% dels empleats espanyols

Segons dades de “L'Estudi de Tendències en Recursos Humans 2023”, elaborat per Sodexo, la conciliació laboral i familiar és l'aspecte que més importància té per al 95% dels empleats espanyols a l'hora d'estar motivats en el treball Continuar llegint »
12/09/2023

9 trets dels candidats a tindre en compte en el procés de contractació

Tota empresa deu el seu èxit no sols als seus líders sinó també als empleats que duen a terme les operacions diàries. Però, com trobar als empleats adequats per a la teua empresa? Continuar llegint »
11/09/2023

El treball híbrid, clau per a alleujar els problemes de la cura dels fills

El 43% dels pares espanyols ajusta el seu horari laboral per a fer front a la tornada al col·le Continuar llegint »
08/09/2023

Les 10 Killer Questions més freqüents en una entrevista laboral, i com eixir airós

El gran nombre de candidats participants en pràcticament tots els processos de selecció que es convoquen obliga els reclutadors a introduir moderns instruments de filtrat com són les Killer Questions. Continuar llegint »