Agència de col·locació autoritzada nº 1000000253
Seguix-nos en...

Entrar


Quasi sis milions d'euros per a finançar plans d'ocupació

13/01/2022

El regidor d'Economia, Promoció Econòmica i Transformació Digital va destacar ahir del pressupost de la seua àrea el destinat a les polítiques de suport a l'ocupabilitat i la promoció econòmica, que es porten més de 12 milions d'euros, dels quals quasi 10,5 milions es destinen a la millora de l'ocupabilitat i la inserció laboral dels aturats. En concret, la xifra destinada al finançament de plans d'ocupació frega els 6 milions d'euros. «Les iniciatives d'ocupació-formació, com els plans i tallers d'ocupació, els contractes d'inserció laboral i l'Agència de Col·locació són protagonistes principals del pressupost d'enguany», va recalcar el regidor, que comptarà amb més de 2,1 milions per a arrendament de mitjans de transport i maquinària per a les diferents accions programades pel seu departament.

Cuesta va explicar que al desenvolupament i suport al teixit empresarial del consell es destinaran 2 milions d'euros, fixant-se com a prioritats, el foment de l'emprenedoria, els serveis de suport a la millora competitiva de pimes i autònoms i l'impuls al sector comercie, especialment a través dels plans de dinamització, digitalització i incentius a la compra. La seua regidoria comptarà a més amb 200.000 euros per a «activitats culturals» en suport del comerç i els mercats.

L'última 'pota' de les seues delegacions, Transformació Digital, absorbirà una despesa de 5,8 milions per a «consolidar» enguany «la modernització de les seues infraestructures informàtiques», amb el traumàtic canvi d'un únic proveïdor de serveis de Modernització a una dotzena d'ells de fons que té a l'Ajuntament sense suport a l'usuari i problemes de correu i extranet des de fa mesos. Com a objectius, Cuesta va apostar per «la millora en la ciberseguretat», més després de les fallades causades enguany per la pèrdua de contrasenyes per part de treballadors municipals, «l'obertura de nous serveis als ciutadans a través del mòbil i la modernització del servei de Seguretat Ciutadana».

Consulta la notícia original ACI

962289842
Albereda Jaume I, 35 - 2ªplanta
46800 - Xàtiva
(Valencia)
CSS XHTML