Agència de col·locació autoritzada nº 1000000253
Seguix-nos en...

Entrar


Més de 5.000 ofertes d'ocupació: El Corte Inglés, SEUR o Amazon busquen treballadors per a Nadal

23/11/2021

Les empreses ja han començat des de fa unes setmanes les seues contractacions per a la campanya de Nadal i *Black *Friday, i ara mateix es troben en plena ebullició.

Sectors com la logística, la distribució o el *retail compten amb la majoria d'ofertes que hui dia ja es poden veure en els seus webs. Ací recopilem algunes d'aquestes empreses i com unir-se a les seues borses d'ocupació.

SEUR cerca més de 3.000 empleats

Seur, una de les empreses líders en el sector del transport i el repartiment, serà una de les quals més moguen el mercat de treball per a aquests dies ja que ha anunciat la contractació de més de 3.300 persones per a les pròximes setmanes de cara a la campanya.

Així mateix, la companyia ha ampliat la seua capacitat logística en més de 50.000 m² amb l'obertura de 18 centres distribuïts per tota la geografia espanyola, ha reforçat la seua flota amb més de 2.500 vehicles, i ha assegurat la disposició d'aparells electrònics i material d'enviament, tan necessaris en aquesta època.

Els llocs que es busquen són de caràcter temporal encara que treballaran fins al final de períodes de rebaixes. És a dir, fins a la segona meitat de gener. En concret, es busca personal logístic per a les seues naus, repartidors i personal d'atenció al client.

Seur no exigeix experiència prèvia per a aquests llocs de treball però si que requereix actitud, i també el permís de conduir corresponent per a aquells que postulen a un lloc de repartidor/conductor, que haurà de comptar amb tots els punts.

Per a inscriure'ns en la seua borsa d'ocupació s'ha d'acudir a la seua pàgina web i després de fer clic a 'Consultar Ofertes', ens portarà al llista d'ofertes disponibles.

Mediamarkt compte amb quasi 230 vacants obertes

Un clàssic de la campanya des de *Black *Friday, *Mediamarkt té ja obertes ofertes des de fa setmanes. Si vols unir-te a la seua borsa d'ocupació, *MediaMarkt concentra tota la seua contractació en la seua pàgina web.

Una vegada ací, les ofertes es poden filtrar per província, ciutat i per paraules claus per al lloc.

Amb l'ofertes seleccionada, podem inscriure'ns de tres maneres, o bé registrant-nos a través de *b4work, on haurem d'emplenar el nostre currículum, o bé ingressant des de *Linkedin, on prendrà ja les nostres dades laborals. L'última opció és registrar-se en la pròpia pàgina i pujar el nostre CV manualment. Totes tenen la mateixa validesa.

Una vegada completat aquest pas, ja estarem en la llista de recursos humans de *MediaMarkt per al lloc que hem sol·licitat.

Leroy Merlín cerca més de 1.000 empleats

Leroy Merlin té ara mateix obertes 1.200 vacants d'ocupació en totes les seues botigues d'Espanya.

El gegant del bricolatge francés cerca en ocupacions tant temporals com fixos des de caixers i venedors o personal logístic a professionals com a decoradors, lampistes, fusters, electricistes, ferreteria i especialistes en diferents temàtiques que puguen assessorar els seus clients. Tots aquests últims s'enquadren dins dels que en Leroy Merlin denominen especialistes: venedors amb experiència pràctica en el bricolatge en diferents camps.

Per a aquests llocs es requereix demostrar experiència en aquests gremis, però en altres posicions s'anima a inscriure's a aficionats i amants del bricolatge amb vocació d'atendre el públic.
El Corte Inglés ja està contractant i té un centenar de vacants

La companyia de grans magatzems amb més solera d'Espanya té obertes més de 90 convocatòries en les principals capitals de província del país, la majoria per a servir com a reforç en el seu equip de venedors durant els mesos que s'inicien des del *Black *Friday fins a la fi de la campanya nadalenca amb les rebaixes de gener.

A això se suma la cerca de més de 1.000 mossos i mosses de magatzem i personal de logística que afegirà per a cobrir l'augment dels seus enviaments de productes durant aquestes dates i que ja s'ha posat en marxa.

La majoria d'ofertes busquen personal de venda per als seus centres. Als interessats se'ls ofereix jornada completa o dies solts de treball amb planificació horària prèvia.

Decathlon busca 900 treballadors per a aquesta campanya

El gegant de la moda i complements esportius francés també té més de 900 ofertes obertes per a aquests dies. Moltes d'elles són per a vacants de nadal, però els seus responsables de recursos humans asseguren que bona part d'aquestes persones contractades prossegueixen després d'aquests mesos.

El requisit principal per al lloc de venedor en Decathlon (el més freqüent ara) és ser un apassionat de l'àrea de venda en el qual treballaràs. Busquen des d'especialistes en futbol, acampada, atletisme fins a golf.

Els sous mitjans en Decathlon parteixen de 1.200 euros per als caixers i mossos, amb possibilitat de contractació fixa en la majoria de casos després d'un període de prova.

Inditex, amb ofertes en totes les seues marca

Inditex va obrir l'any passat la contractació per al Black Friday a través d'Adecco. Actualment en el seu web té obertes vacants en les seues marques com *Zara, *Lefties o *Bershka.

Inditex també centralitza totes les seues ofertes d'ocupació en una àrea del seu web.

En ella es pot trobar ofertes de totes les seues marques, i filtrar segons la mena de lloc, i l'àrea, sent important ací que marquem 'Espanya'.

Les seues ofertes per a campanyes específiques no s'enquadren dins de cap de les seues marques en concret sinó que tracta d'una contractació massiva per a totes elles.

Per a enviar el currículum cal registrar-se en la web i pujar les nostres dades, incloent tota la nostra experiència laboral.

Amazon i l'auge logístic del Black Friday amb 700 ocupacions

Amb totes les compres en línia, Amazon també mou molta contractació a nivell logístic per a aquestes dates. L'any passat va recórrer també a empreses *ETT, però en el seu web es troben ja més de 500 ofertes per a Espanya.

L'empresa té tota la seua oferta laboral centrada en aquest lloc web: amazon.jobs. En ell, podem buscar ús de tres formes per ubicació o llocs.

Una vegada seleccionada l'oferta a la qual volem postular-nos, Amazon ens demana que ens creem un compte en Amazon Jobs.

En ella completarem un registre que servirà com a currículum per a poder accedir a sol·licitar les ocupacions, i haurem de pujar a més el nostre propi, encara que no és indispensable, però sí aconsellable.

A més, una cosa important és que Amazon no accepta en aquest estat inicial cartes de presentació, així que és bo fugir d'aquestes fórmules, que no obstant això sí que podrem usar si ens criden per a una segona entrevista.

Consulta la notícia original ACI

962289842
Albereda Jaume I, 35 - 2ªplanta
46800 - Xàtiva
(Valencia)